Wat een verassing!
Door: Deb
Blijf op de hoogte en volg Debbie & Dirk
12 Maart 2008 | Hong Kong, Hong Kong
Op het vliegveld stond Joy (een Filipijnse vrouw die voor Enrico Benetti werkt), om ons op te halen en naar haar (en mijn ooms) appartement te gaan.
Ze vertelde dat ze een grote verassing voor ons had. We liepen met haar mee en ineens stonden mijn moeder, Joyce en Barto daar!! Ik kon niets anders denken dan: 'HUH ??!!' Echt wat een toffe verassing! Ik ben op ze afgerend en kon geen woorden vinden alleen maar tranen. Ik wist echt geen woord uit te brengen...zo raar en onwerkelijk was het om, na bijna een jaar, je moeder, zusje en vriendje te zien!!
Hun wisten al sinds kerst dat ze zouden komen en hebben al die tijd hun mond gehouden.
Het was een cadeau van mijn vader, die jammer genoeg zelf niet mee kon omdat hij druk was (echt heeeel jammer). Maar wat een cool cadeau. Zo heeft hij indirect mij toch nog een verlaat kerstcadeau gegeven haha...
We zijn naar het appartement gegaan en hebben de hele avond gekletst, geborreld en foto's bekeken. Heb ze zo gemist!
Ze hadden ook allerlei Nederlandse etenswaren meegenomen en alvast wat kaartjes voor mijn verjaardag. Van mijn oma heb ik ook nog 2 foto's gekregen van vroeger. Eentje van Geesje (een Shetlander die ik ooit samen met Lulu verzorgt heb) voor een karretje die we samen geschuurd en geschilderd hebben (weet je nog lu?) met mijn oma en nichtjes en neefjes erin. En ook nog een foto (waar ik heel veel waarde aan hecht) met mijn opa en vader erop waar ik zelf nog maar een jaar of 2 ben. Echt heel bijzonder!! Oma, heel erg bedankt!!
De afgelopen dagen zijn we erg druk geweest met allerlei toeristische dingen. We zijn naar het hoogste punt (The Peak) geweest, naar een grote Boedha, Disneyland (-kleiner dan verwacht-Barto verloor zijn stem in de Space Mountain van het harde gillen-met Goofy en Buzz Lightyear op de foto- leuke parade etc), nightmarkets en nog veel meer. We zijn zelfs naar de kroeg geweest met zijn allen. Echt heeel erg na mijn zin gehad de laatste tijd.
Gisterenavond zijn ze weer gegaan. Best lastig, maar ben heel erg dankbaar dat ik ze weer gezien heb. Echt bedankt pap!
Vandaag hebben we echt niets gedaan dan slapen, lui zijn en nog meer uitrusten. We gaan zo nog even naar een nightmarket en dan weer slapen. Morgen gaan we naar Ocean Park. Weer een pretpark. Jeej! Al weer heel veel zin in.
Donderdag of vrijdag gaan we naar Macau en zaterdag naar Singapore. En daar gaan we Sandra en Bart ontmoeten. Weer wat om naar uit te kijken! Dan heb ik toch bijna de hele familie weer gehad....
12 Maart 2008 - 14:13
Kitty:
Hoi Debbie en Dirk
Fijn dat jullie zo genoten hebben. Het was ook een schitterende verrassing.Oma heeft de foto's ook met zorg uitgezocht.We wensen jullie ook hele fijne dagen samen met Sandra en Bart.
Liefs van Peter Kitty en de Kids -
12 Maart 2008 - 15:00
Els:
Wat leuk dat het zo geslaagd was, waren ze nog veranderd? Geniet verder nog maar in Hong-Kong en doe Sandra en Bart straks de groeten! groetjes Els, Tom en de kids.
PS. Dirk is inmiddels geopereerd aan zijn knie, de buitenmeniscus was gescheurd! Gaat nu al weer iets beter!Nogmaals heel veel groetjes en xxxjes van els en de rest
13 Maart 2008 - 12:17
Sonja:
Wat een leuke verassing, zeg. Aan de foto's te zien hebben jullie het erg leuk gehad. Hoe lang blijven jullie in Singapore? En wat gaan jullie daarna doen?
Ben heel benieuwd!
Veel plezier in Singapore.
Groetjes Sonja, Ronnie en de kids -
13 Maart 2008 - 13:28
Margo:
Wat een leuke tijd hebben jullie samen gehad zeg!!!! De foto's spreken voor zich. Vanmorgen even op de thee geweest bij bij ma samen met Roy.(heeft een ongelukje gehad met voetballen,4 hechtingen in zijn wenkbrauw).Veel verhalen gehoord hoe het is geweest. Geweldig!!
Geniet maar lekker verder en doe de groeten aan san en bart van ons allen...
Veel liefs Margo
13 Maart 2008 - 23:34
Jolijn:
Leuk al die foto's!...maar Dirk: dat kale hoofd vind ik niks...'aussiepak' erbij? opsturen?...dan is je 'look' tenminste compleet. Verder veel bewondering voor jullie!! Denk dat jullie nu met een paar dollar al 'rijker' mens zijn dan bv. top 500 uit de 'quote' lijst. x loetje's zus(drel)
14 Maart 2008 - 11:44
Thijs En Clau:
Hejj Dirk en Deb!
Hier een berichtje van 2 nog steeds trouwe lezers van jullie weblog. Jeetje wat zijn jullie eigenlijk al lang weg he! Echt gaaf om dan zo ineens als supersurprise je (schoon)familie weer te zien. Lijkt me tenminste. Weten jullie inmiddels al wat meer over jullie verdere plannen? Wij zijn Nepal inmiddels bijna uit, en vliegen de 18e op BK (eeeindelijk STRAND). Het lijkt ons leuk om nog een keer de tent ergens leeg te zuipen met jullie. En verder zijn we gewoon benieuwd naar jullie verdere reis. Jullie stukjes zijn supergrappig.
Groet en x thijs en clau -
14 Maart 2008 - 12:53
Nicol:
Wat een leuke verrassing. Kan me voorstellen dat je sprakeloos was. Jammer dat je dan weer afscheid moet nemen he.
Zo te horen vermaken jullie je nog prima.
groetjes nicol -
15 Maart 2008 - 09:49
Smitje:
Heej D&D...
Krijg ineens een nederlandse mail van Joy terug en denk wat is dit nu weer.. haha! Maar jullie vermaken je daar wel hoor ik! Hoe is t verder met werken enzo dan? Betalen ze zo goed dat je geld over drijgt te houden? :P Maareh jullie eten dus hele dagen bij de MAC enzo...? Ik dacht dat t daar zo'n beetje t land van de babi panghang & sate-tjes was... ;)
Ik ben nu aan t afstuderen in bij Thales in hengelo, dus als het goed is over 6 maanden klaar met de studie. Hyves heb ik wel maar zit daar eigenlijk nooit op. Als jullie terug komen dan drinke we een keer een biertje! Had ook nog eve na die isobot gekeken! Wel grappig ding... ma is geloof ik niet goedk0op toch? $200 zag ik al op e-bay! Maar als ie toch $30 is daar dan neem er ma 1tje voor me mee :)
Nou vermaak jullie nog eventjes daar!
Later...
Smitje -
15 Maart 2008 - 10:57
Jenn:
Thats great that you got to see your family again.It looks like you guys had a great time at disneyland!! I'm sure you will enjoy Singapore too! cant wait to see the pictures!
groetjes, Jenn -
15 Maart 2008 - 22:57
Valkjes:
Zo te zien hebben jullie het erg gezellig! en We genieten van jullie verhalen en de mooie foto's ! Fijn dat jullie de naaste familieleden hebben gezien en gesproken de laatste maanden; dat is toch wel bijzonder.Wij zijn benieuwd wat jullie plannen zijn. We horen het wel. Nog bedankt voor jullie kaartjes! Hier gaat alles wel goed met de lente in zicht! Genieten jullie nog maar lekker en veel lieve groetjes van ons allemaal!