Biebwief - Reisverslag uit Sydney, Australië van Debbie & Dirk - WaarBenJij.nu Biebwief - Reisverslag uit Sydney, Australië van Debbie & Dirk - WaarBenJij.nu

Biebwief

Door: Dirk

Blijf op de hoogte en volg Debbie & Dirk

05 Maart 2008 | Australië, Sydney

Zo.. nou weer s tijd voor een berichtje.. probeer t te schrijven voordat we weggestuurd worden door t biebwief, hebben hier nl gratis internet in de bieb, maar als er iemand anders komt moeten we eraf. dus.

Gisteren hebben we de laatste dag gewerkt bij de plantjes, zwaar afscheid, t waren n fantasische 3 weken en 1 dag.. ahum.. Het word wel steeds moeilijker om van die shit-baantjes te doen, vooral in het begin valt dat lopende-band-robot-werk zwaar tegen. Maar ja, toch weer lekker gedaan, we hebben t gehaald! Nu ff dagje organiseren enzo en dan vrijdag naar Hongkong.

Auto is verkocht, heel triest wel.. is toch je huis he?? Verkocht voor 2100 dollar (400 minder dan we m gekocht hadden.. goeie deal toch?) aan 5 Ierse jongens, (lees: zuipende anti-sociale vandalen ) arme auto.. Toen ze met rokende banden wegreden dwars over de stoep wisten ze vast wel dat daarmee de garantie verviel.. Haha, we kwamen er vandaag achter dat we in Melbourne geflitst waren, en in Australie is de huidige eigenaar (de Ieren dus) aansprakelijk voor oude boetes..

Maar goed dat we vrijdagmorgen naar Hongkong gaan dus..
We hebben dr al veel zin in, Disneyland, here we come!! Daarna naar Macau, beetje ons budget opkrikken in t casino, en dan naar Singapore, waar we Sandra en Bart gaan zien!!! Jeuj!!

We willen echt graag vertrekken hier, Australie hangt ons al aardig de keel uit.. alles is een beetje hetzelfde hier, en we hebben toch al beslist dat we niet in dit land willen wonen.. (behalve misschien nog een poos op de boerderij in Queensland)Darwin zal straks weer een beetje anders zijn, maar toch wordt t gewoon hoog tijd om verder te gaan, een jaar hier vinden we meer dan genoeg!

Hier in Quinns Beach hebben we nu 3 weken in een 2-persoons tentje gewoond, weer ns wat anders.. lekker aan t strand, alleen die wind is iets minder, tentje plat, dak van t tentje tegen je neus.. en dan lekker om 5:30 eruit om onkruid te wieden en plantjes water te geven.. heerlijk..
Gelukkig is t hiet nog steeds lekker rond de 35 graden, elke dag na t werk zwemmen we in zee!! ohoh.. daar komt t biebwief, toch nog langer stukje dan ik verwacht had, word vervolgd in Hong Kong denk ik.. tot snel!

• 05 Maart 2008 - 07:33

Diny:

jeuhhhhh

• 05 Maart 2008 - 12:59

Sonja:

Hoi Debbie en Dirk,

Jammer dat het biebwief eraan kwam, had graag meer gelezen van jullie avonturen.
    Leuk om weer iets van jullie te horen, alles goed daar?
    Hier gaat alles zijn gangetje, op het werk ook. Er komen steeds nieuwe mensen bij. Één van de nieuwe gaat ook al weer weg. Er is veel veranderd op het lab sinds jij weg bent.
    Ik wens jullie heel veel plezier in Hong Kong.

Groetjes Sonja en de Rest

• 05 Maart 2008 - 16:55

Joezoef:

he hallo bedankt voor het kaartje en het mooie bordje hij heeft een ere plaats gekregen . gaat hier naar omstandigheden wel aardig heb gezeik in de buurtn vanwege overlast , ik dacht dat ik het al rustig aan deed maar blijkbaar niet rustig genoeg heb een leuk meisje ontmoet maar weet niet of zij mij ook wel zo leuk vind ben bang van niet probeer steeds contact te krijgen maar wil niet echt lukken weet het niet meer doe toch alles verkeerd zoals altijd worden mijn goede bedoelingen niet gewardeerd heb gewoon geen geluk in de liefde
    heb vandaag feest gehad bruiloft van patricia en ilja was gezellig heb beetje teveel gedronken ik mis jullie echt heel erg kon met jullie altijd fijn praten over dingen die mij dwars zitten heb dat nu niet meer er is niemand die mij begrijpt en die mijn onzekerheid begrijpten dat serieus neemt .
    als ik niet zo bang was om te vliegen was ik jullie komen opzoeken maar ik durf het nog niet aan om in het vliegtuig te stappen jullie veel plezier en tot horens groetjes joezoef

• 05 Maart 2008 - 20:35

Nicol:

Wat een geluk met die bekeuring. Wat is nu verder de bedoeling van jullie avondturen. Komen jullie terug of gaan jullie weer naar australie of god mag weten welk land behalve ons koude kikkerlandje. Nou heel veel plezier en tot het volgende berichtje

groetjes nicol

• 07 Maart 2008 - 01:43

Jolijn:

Als je het 'biebwief' nou na paar minuten typen weer benadert had, dan mocht jij weer....toch???? Benieuwd naar China/Indonesie planning. Daar ben je toch wat verder van huis qua cultuur/taal enzo.
    Staat 'Schiphol' nog ergens op de lijst?

p.s. Hier in Holland kan je direct werken, onder prettige omstandigheden. Gegarandeerd een bed met stevig dak boven hoofd..en hele zooi lieve vrienden en familieleden...en goed bier. Dacht zo van..'die bunt allebie 'n betje von 't padje af'...moar ie bekiek 't oe moar. xjolijn uut wehl

• 29 Maart 2008 - 01:35

De Twee Belgen...:

Hoihoi!

We waren eens benieuwd hoe jullie het ondertussen stelden... Prima dus!

Wij zijn veilig en wel aangkomen in Sydney (ook met een Ford Falcon).

Jullie hadden die auto toch voor 4400 dollars gekocht? Dat zullen we maar classeren onder verkoopspraatjes he :-)

Geniet nog van jullie trip!

Gert en Liesbeth