Het vluchtschema - Reisverslag uit Enschede, Nederland van Debbie & Dirk - WaarBenJij.nu Het vluchtschema - Reisverslag uit Enschede, Nederland van Debbie & Dirk - WaarBenJij.nu

Het vluchtschema

Blijf op de hoogte en volg Debbie & Dirk

29 Januari 2007 | Nederland, Enschede

Hallo allemaal,

Het plannen gaat vormen aannemen! En dat voelt erg goed! Hier alvast ons vluchtschema:

We vliegen 19 maart 2007 van Schiphol Airport naar Londen Heathrow.

Vluchtnummer: BA0441
Vertrektijd: 19:15
Aankomsttijd: 19:35
Totale vliegtijd: 1:20

Vervolgens nog steeds op 19 maart van Londen Heathrow naar Bombay Mumbai Airport, India!

Vluchtnummer: BA0199
Vertrektijd: 21:30
Aankomsttijd: 11:40
Totale vliegtijd: 8:40

Op 30 maart (dus na mijn verjaardag, want die vier ik dit jaar in India(!!!)) van Bombay Mumbai Airpot naar Sydney Kingsford Smith Airport, Australië!

Vluchtnummer: QF0124
Vertrektijd: 21:20
Aankomsttijd: 14:05
Totale vliegtijd: 12:15

Na een klein jaartje vliegen we dan door naar Hong Kong, maar hier staat de datum nog niet van vast. En wat er dan precies gaat gebeuren ook nog niet, maar daar hebben we een heel jaar de tijd voor om over na te denken. Ik kan niet wachten!!!

x deb

• 29 Januari 2007 - 19:48

Dirk:

Joepie!

• 29 Januari 2007 - 21:25

Walter:

Goed bezig met je reisverslag deb! Ik had nooit gedacht dat JIJ een reisverslag op internet zou bijhouden, maar ik vind het wel ontzettend leuk dat je het gaat doen! Kunnen alle thuisblijvers genieten van je enthousiaste verhalen, want die weet je in tekst altijd net zo te verwoorden als wanneer je ze uitspreekt! En ja... ik zal je in dit "reactie-gedeelte" op de hoogte houden van de laatste Enschede-roddels.

Alvast heel veel plezier met het grote avontuur!
    x Walter

• 30 Januari 2007 - 07:15

Karel:

Wordt er verwacht dat we op je verjaardag komen???

• 05 Februari 2007 - 17:45

Nicol:

hoihoi
    wat leuk dat we je "reisje" kunnen volgen via het net ik ben heel benieuwd

Ik wens jullie in iedergeval heel veel succes en plezier
    geniet er van met zijn 2tjes

groetjes nicol

• 05 Februari 2007 - 17:59

San:

hai zussie!

wha!! bijna!! echt leuk! echt spannend! ben echt benieuwd! en ook naar australie...want ja... over een jaartje zie ik jullie daar wel!

liefs
    san

• 18 Februari 2007 - 19:16

Harrie En Louise:

Leuke website!Succes met jullie voorbereidingen! We hopen jullie nog te zien voordat jullie echt gaan!
    groetjes uit Malden!

• 23 Februari 2007 - 01:02

Jolijn:

Zus loetje heeft me alles al verteld, maar het blijft onwerkelijk...leuk dat deze site bestaat! En had vanavond meteen al id om met loe op bezoek te komen na de kerst...wiewat en hoe dat zien we allemaal wel! groet,x jolijn

• 12 Maart 2007 - 13:49

Franziska:

Hoi Debbie,
    was er niet op de dag van je afscheid op het lab, omdat ik ziek was.
    Wil je heel veel geluk en vooral plezier toewensen voor het komende jaar.
    Nou, ik zal je verslag wel volgen via het net.
    Groeten Franziska.

• 12 Maart 2007 - 20:47

Margo En Mark:

Morgen zien we elkaar en dan wensen we jullie een onvergetelijke reis toe. We hopen voor jullie dat alles goed gaat en dat het en fantastisch avontuur wordt.Groetjes Marc en Margo

• 16 Maart 2007 - 18:41

Josien En Ronnie:

Hoi Hoi
    Wij wensen jullie een hele goede reis toe!!
    Heel veel plezier met ze 2en!!!Geniet er lekker van!! xxx Sien & Ron

Jos:

een hele goeie reis en heel veel plezier geniet ervan met ze 2en groeten jos

• 19 Maart 2007 - 16:12

Bart:

Ik wens jullie een goede vlucht en heel erg veel plezier voor de aankomende +/- 1.5 jaar!! (echt stoer!!)

• 20 Maart 2007 - 09:35

Els:

hoi debbie en dirk, goede reis gehad tot nu toe? ik hoop dat jullie een onvergetelijke tijd tegemoet gaan, geniet ervan en heel veel plezier!

Debbie & Dirk

EINDELIJK het is zover we gaan onze droom waarmaken: OP WERELDREIS!!! Nou ja 'wereld'reis... we gaan op reis om een klein stukje van de wereld te zien. Om te weten hoe het is rond te trekken met alle vrijheden en beperkingen. Lachen, huilen, werken, vakantie vieren en geweldige dingen zien, horen, ruiken en voelen. Hopelijk kunnen we genoeg tijd en mogelijkheden vinden om jullie daarvan een beetje op de hoogte te houden!! Hier alvast wat oude foto's voor de fun.. (x Deb)